Proefduik

Proefduik maken?

In de veilige omgeving van het zwembad kun je ervaren hoe het is om te duiken. Je krijgt dan de eerste beginselen van het persluchtduiken geleerd en je ervaart hoe het is om onder water te ademen. Deze proefduik vindt plaats op de woensdagavonden, vanaf 20.45 uur (nov. t/m april) in onze thuisbasis, het zwembad ‘de Joffer’ te Voerendaal.

Na een korte uitleg over o.a. het gebruik van de duikapparatuur en de handsignalen, zul je onder begeleiding van een instructeur je duikset opbouwen en onder water gaan. Je zult ervaren hoe heerlijk het is om gewichtloos te zweven in het water.

Het enigste dat jezelf dient mee te nemen zijn je zwemkleding, een handdoek en evt. een t-shirt dat nat mag worden. Voor de rest wordt gezorgd.

Na het duiksetje afbouwen, douchen en omkleden, drinken en praten we aan de bar nog gezellig na.

Je kan natuurlijk ook met z’n 2-en of als groep (collega’s, vrienden) komen. Meld je wel van te voren, via het aanmeldformulier, aan, zodat wij alles van te voren kunnen voorbereiden.

 

Geinterreseerd in een proefduik of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw schoenmaat (verplicht)

Uw leeftijd