Vervolgopleidingen

Vervolgopleiding volgen?

Ook dat kan bij Anthias! Onder leiding van onze instructeurs word je dan verder opgeleid en hiervoor hoef je niet persee je 1* brevet bij ons gehaald te hebben.
Wij verzorgen de volgende vervolgopleidingen:

 

2* Brevet
In de 2*-duikeropleiding doe je ervaring op met het plannen en veilig uitvoeren van duiken onder diverse omstandigheden zoals het duiken in stromend water, duiken in het donker en diep duiken. Er wordt bovendien aandacht besteed aan de meest voorkomende duikgerelateerde aandoeningen. Als 2*-duiker duik maak je geen decompressieduiken.

De 2*-duiker wordt in de Engelse benaming aangeduid als Advanced Open Water Diver. Dit is een internationaal bekende benaming, waarvan de bevoegdheden aansluiten bij wat je in je opleiding hebt geleerd.

 

3* Brevet
De 3*-duikopleiding is een leergang van verdieping: in deze opleiding worden de puntjes op de i gezet en de achtergronden van wat je tot nu toe als vaste gegevens hebt aangenomen verduidelijkt. Je wordt opgeleid als ‘begeleidend duiker’. Je leert in het onderdeel Redden hoe je moet reageren bij een duikongeval. Ook leer je hoe je duikers in opleiding kan begeleiden door duiktechnieken met hen te oefenen. Tenslotte worden je recente inzichten in de decompressietheorie aangeboden. Ook de 3*-duiker maakt geen decompressieduiken.

De 3*-duiker wordt in de Engelse benaming aangeduid als Dive Master. Dit is een internationaal bekende benaming, waarvan de bevoegdheden aansluiten bij wat de NOB-3*-duiker in zijn opleiding heeft geleerd.

 

Interesse in een van deze vervolgopleidingen?
Of wil je meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Vervolgopleiding